Om os

InduDoor ApS blev stiftet i 2014 da Martin Dufresne og Michael Fredriksen valgte at samle deres viden, erfaringer og drivkraft i handels- og rådgivningsvirksomheden InduDoor.

Michael ejer og driver også Dansk Stål og Ventilation ApS, hvor specialkonstruktioner, projektledelse og montageprojekter er en fast del af jobbet over det meste af landet. Michael tilfører InduDoor en bred erfaring indenfor service, montage og kundetilpassede specialdøre, samt et team af professionelle håndværkere.

Kreativitet, fleksibilitet og værdiskabelse for kunden er fundamentet i hans daglige arbejde. Michael har arbejdet i og med dørbranchen siden 2008.

Michael Frederiksen - Salg og service af specialdøre

Martin Dufresne - Salg og udvikling af specialdøre

Kundens behov for specialdøre

Martin har de sidste 14 år arbejdet med salg, projektering og udvikling af døre til dagligvarebutikker, industri og et utal af andre brancher. Hans speciale er at kundetilpasse de forskellige dørløsninger som InduDoor forhandler, samt dokumentere kundens behov over for produktionen. Forståelse for produkterne og mulighederne for tilpasning giver Martin evnen til at finde den løsning, som skaber mest værdi for kunden.

Synergien mellem Michael og Martin sikrer, at du som kunde får belyst dit faktiske behov og får afstemt forventningerne bedst muligt.

InduDoor bygger bro mellem kundens behov og et bredt antal af produkter i Europa.

Seneste nyt fra Facebook

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.