PVC Presenning tilpasset efter mål

Presenning

Presenning skydebar

 

 

Presenning

 

Presenning til afskærmning, opdeling og afdækning

Presenning i armeret PVC er et universal produkt, som kan bruges til et utal af formål.  PVC presenninganvendes ofte når dyrbare varer skal afdækkes, afskærmes eller når en fleksibel rumopdeling er den bedste løsning. Alternative anvendelsesmuligheder er afskærmning af terrasser, overdæking af båd og brændestabel, samt solafskærmning og industriafskærmning.

Dugens er opbygget i flere lag og af to forskellige materialer. Kernen består af polyestervæv belagt med gennemfarvet PVC på begge sider. Tætheden af vævingen og tykkelsen af polyestertråd sammen med valget af PVC bestemmer kvaliteten af presenningen, samt tykkelsen af presenningen (g/m²).

Ønskes sigtvindue i presenningen, isvejses en 0,4 mm transparent PVC med forstærkning i sammensvejsningen. Øjer til montage af S-kroge isvejses og forstærkes med et ekstra lag af presenning for at opnå størst mulig styrke.

Tilpasning
Det store udvalg af standardløsninger sikrer en unik mængde af kombinationsmuligheder, som dog kan være svære at overskue. Men kontakt os, så vi kan skræddersy løsninger, som dækker dit behov.

Egnet til forskellige miljøer som:

  • Industri og produktion
  • Laboratorier og hospitaler
  • Fødevareforarbejdning
  • Restaurant og køkken
  • Butik og lager
  • Landbrug
  • Skoler og institutioner

Presenning

 

PRESENNING

Stærk polyestervæv belagt med gennemfarvet PVC på begge sider. 650 - 900 gr/m²

Skinner og beslag

Skinner og beslag sikrer hurtig montage og stabil drift af presennings-løsningen. 90 grader skydebar løsninger, todelte og transparente presenninger er bare nogle af de løsninger, vi tilbyder.

Udgivet i Plastgardin & forhæng.