InduDoor

Hos InduDoor tilbyder vi skræddersyede løsninger til en bred vifte af forskellige brancher. Her finder du specialdøre, PVC-løsninger, portgardiner, truckgardiner, glasfiberdøre og svingdørsløsninger. Gennem en tæt dialog og kompetent rådgivning leverer vi den løsning, der matcher behovet hos den enkelte kunde.

Vil du se nærmere på vores løsninger?

Skal du have en løsning NU ?

Se, hvad vi har på lager – tryk her  

Dørløsninger til ethvert behov

Hos InduDoor er du sikret en holdbar løsning i god kvalitet. Vi tilbyder blandt andet vådrumsdøre, der kan holde til konstant fugt og derfor kan bruges i for eksempel bruserum, svømmehaller og køkkenmiljøer. Til brug i hoteller, restauranter og receptioner tilbyder vi svingdøre, som giver nem adgang mellem to rum, og som samtidig kan fungere som afskærmning mod kulde, damp eller lyde fra det tilstødende rum. Hos InduDoor finder du også bændelgardiner, som både kan bruges som let afskærmning og til æstetiske formål. Til brug i blandt andet landbruget, udhuse og i industrien kan vi tilbyde universaldøre, som kan laves i flere forskellige materialer alt efter formålet. Samtlige produkter, ud over PVC-ruller, er ordreproducerede og vil blive leveret direkte fra fabrikken.

Jeg, Martin, har været i branchen siden 2003, og mine mange års erfaring har givet mig et solidt branchekendskab, der gør mig i stand til at rådgive den enkelte kunde på bedste vis. Jeg sørger altid for at tage en grundig dialog med kunden, så jeg fra samarbejdets start kan få afstemt forventningerne og behovet og herigennem finde frem til den helt rette løsning.

Hos InduDoor fører vi et udvalg af standardløsninger, der kan bruges i mange forskellige miljøer. Skulle der være specielle krav, så kan vi også tilbyde skræddersyede specialdøre.
Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

.


  

Seneste nyt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction iconsLoad more

PVC-bændelgardiner

Hos InduDoor fører vi bændelgardiner til et væld af forskellige formål. Bændelgardiner er et populært valg til at sikre mod træk, lugt og støv, men de kan også bruges som svejseforhæng, som ekstra sikkerhed/sikkerhedsgardin og i forbindelse med energisparetiltag.

PVC-bændelgardiner fås også i farvede udgaver, som kan sætte ekstra kulør på arbejdsmiljøet eller bruges til at sætte et specifikt visuelt præg på kulturbegivenheder. Vi fører både antistatisk PVC, polar PVC til fryserum og brandhæmmende PVC. Derudover har vi mulighed for at skære, klippe og svejse de fleste PVC-bændelgardiner, så de er tilpasset det specifikke miljø, ligesom de kan laves med slidribber.

Bændelgardiner kan leveres i følgende standardbredder: 100, 200, 300 og 400 mm. Derudover kan bændelgardinerne også laves i specialbredder, hvis dette ønskes. Bændelgardiner vil blive leveret med den valgte længde og med huller, der sikrer let og hurtig montage.

Læs mere