PVC skæreservice

PVC skæreservice - Stencil

 

PVC skæreservice

PVC skæreservice er et tilbud/produkt til de projekter hvor standardruller og størrelser ikke er nok eller bliver for kompliceret at tilpasse manuelt. Plastlameller ligger normal på lager i 200x2 mm eller 300x3 mm og skal du have en bestemt bredde/farve, kræver det en ordre på over 500 kg for at fabrikken vil starte produktionen. Derfor er det ofte lettere og billigere at tilpasse lameller/bændler ud fra eksisterende dimensioner. Er der krav til kompliceret og store udskæringer, til foreksempel et logo/Stencil eller en industriel tilpasning, kan vi skære af PVC skiver i op til 2 x 3 meter og 2-3 mm i tykkelsen (5 mm og 7 mm på forespørgsel).

Tilpasning og udvikling

For at kunne skære plasten på mål, laver InduDoor en skæretegning som skal godkendes før vi sætter produktionen i gang. Kom med din ide og vi hjælper med at finde en løsning der holder.

Egnet til forskellige miljøer og formål som:

  • Plastlameller på mål og i strimler
  • Udskæring af klub logo som skabelon / Stencil
  • Udskæring til maskiner, inspektion og let serviceadgang
  • Kunst og kultur
  • Bordbeskyttere / bordunderlag
  • Skærme, beskyttelse og opdeling
  • Skæreunderlag
Har du brug for et tilbud til et projekt, men er usikker på hvordan du kommer videre og hvilke mål du skal bruge, skal du ikke tøve med at ringe til os.

I en verden af muligheder, kan det være svært at finde den rigtige. Du får ikke den rådgivning i en webshop. Ring til os nu på Tlf:  88 44 05 40 Tryk har for at se vores udvalg af farvet bændler.


Vi laver tegnearbejdet

Send os dit logo eller tegning
Normalt kan vi lave en skæretegning ud fra en JPG, PNG eller PDF fil.
Men har du en DWG eller DXF fil, skal vi kun tilpasse den til maskinen.

PVC skæreservice

Udgivet i Plastgardin & forhæng.