Sikkerhedsgardin

Sikkerhedsgardin

 

Sikkerhedsgardin bændelgardin og truckgardin

Sikkerhedsgardin til industrien

PVC lameller, bændelgardin, truckgardin og plastikstrimler er alle navne på det samme produkt. Sikkerhedsgardin adskiller sig ikke meget fra disse løsninger, men formålet med konstruktionen og overvejelserne med produktsammensætningen adskiller sig væsentligt. Sikkerhedsgardin anvendes primært til at beskytte personalet og personer mod fare fra industrianlæg, trykanlæg, flyvende fragmenter og damp fra eksempelvis vaskeanlæg og vaskemaskiner. For at et gardin skal give den bedste sikkerhed uden at det koster en formue og hæmme personalet i deres arbejde, er det vigtigt at få den rigtige balance mellem sikkerhed og komfort.
Et sikkerhedsgardin er en passiv sikkerhedsløsning som kun fungere, hvis de rigtige overvejelser er blevet bearbejdet og der er lavet en risikovurdering. Personalet oplever ofte at at et fast gardin, som eneste formål er at øge sikkerheden, skaber en dårlig arbejdskomfort og forhindring i det daglige arbejde. Derfor er det vigtigt at overveje hvilken konsekvenser sikkerhedsgardinet får for arbejdskomforten, når risikovurderingen foretages og den rette løsning vælges. Et skydebart sikkerhedsgardin, kan være løsningen til de steder hvor personalet skal kunne arbejde frit under service og vedligehold, samt have mulighed for selv at vælge om de skyder bændlerne til siden eller bare går igennem dem.

Til standard ISO container har InduDoor en 2-delt skydebar og en fastmonteret løsning klar, som hurtig og let kan monteres bag lågerne, uden at komme i konflikt med lukke eller låsefunktionen.

InduDoor har flere forskellige montageløsninger, men generelt for dem er:
Fastmonteret gardiner og presenninger monteres enten på væggen over en åbning, indvendig i åbningen eller i loftet (ofte som rumdeler).

Skydebar gardiner kræver plads på siderne eller omkring et hjørne, for at vognene kan trækkes til siden. De faste vogne køre i skinner som kan monteres som de fastmonteret. Skydebar sikkerhedsgardiner kan opdeles i flere sektioner og skydes i forskellige retninger samt skydes omkring hjørner. En alternativ skydebar løsning er harmonika-gardinet - kontakt InduDoor for mere information angående harmonikagardiner.

DIY montering er til de kunder som selv ønsker at lave en fastgørelsesløsning. Her kan InduDoor være behjælpelig med gode priser på PVC ruller og og reservedele, samt sparring omkring løsningen. Det kan også være du allerede har et gardin som kræver nye bændler og du bare skal have reservedele.

Tilpasning efter dit behov
Det store udvalg af PVC bændler, PVC skiver og farver samt montageløsninger gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den løsning som skaber en tryk arbejdsdag for de ansatte. Kontakt os og vi vil hjælpe dig med at sammensætte et produkt og løsning til dit behov.

Egnet til forskellige miljøer som:

 • Industri og produktion
 • Container
 • Trykanlæg
 • Fryserum og kølerum
 • Laboratorier
 • Hospitaler
 • Fødevareforarbejdning

Flere muligheder

- Fastmonteret bændelgardin
- Skydebar bændelgardin
- Skydebar presenning

Hvordan?

Hurtig og let montage med montagebeslag og skinner fra InduDoor

Udgivet i Plastgardin & forhæng.

PVC

 • Fra 0,4 til 7 mm i tykkelsen
 • Farvet PVC i 0,4 mm folie, 200×2 og 300×3 mm bændler
 • Ekstra blød PVC i 2002x mm, 300×3 mm og 400×4 mm
 • Forstærket PVC bændler med ribber 200×2 mm, 300×3 mm og 400×4 mm

Montage

 • Fast montage med PVT profil
 • Skydebar i flere varianter og med R600 mm hjørner
 • Montageprofiler til loftmontage og vægmontage
 • Harmonika-skinne
Skydebar truckgardiner inklusiv beslag

Skydebar løsninger

Sikkerhedsgardin - harmonika

Harmonikagardin

harmonika bændelgardin

Harmonikagardin

harmonika truckgardin

Harmonikagardin

Skinne til lamelgardin

Fastgardin

Bændelgarin og PVC gardin til Container

Skydebar bændelgardin til container

Fast truckgardin til container

Skydebar containergardin - lameller

Lamelgardin til container - sikkerhedsgardin

Stor sikkerhed i container med tryktanke, kemikalier og damp

Sikkerhedsgardin - skab trykhed for de ansatte