Om InduDoor

Martin Dufresne - Salg og udvikling af specialdøre

Om InduDoor – døre til dit behov

Hos InduDoor repræsenterer vi syv forskellige virksomheder i Europa, der specialiserer sig i produktionen af en bred vifte af dørløsninger til erhvervslivet. Vores sortiment omfatter PVC-løsninger, portgardiner, truckgardiner, glasfiberdøre og svingdørsløsninger. Vores kunder spænder vidt fra bagerier, restauranter, hospitaler og laboratorier til landbruget. Vi tilbyder skræddersyede specialdøre, der ikke kun opfylder praktiske behov, men også tilføjer visuelle detaljer til ethvert miljø.

Vores dørløsninger er designet til at begrænse støj, støv og lys og kan tilpasses specifikke miljøer. Vådrumsdørene er specielt fremstillet til at modstå hyppig kontakt med vand og anvendes derfor i svømmehaller, køkkener, toiletter og baderum. Svingdøre er ideelle til travle miljøer som restauranter og receptioner, hvor hurtig og ubesværet adgang mellem to rum er nødvendig, samtidig med at der opretholdes en vis afskærmning mellem rummene. Vores bændelgardiner kan bruges til svejseforhæng, til at sikre mod træk, lugt og støv samt som sikkerhedsgardin i industrien. Til lagre, udhuse og landbrug er vores Inoxdoors universaldør det perfekte valg. Fælles for alle vores døre er, at de kan tilpasses den enkelte kundes behov.

Martin har arbejdet med salg, projektering og udvikling af døre siden 2003, og han har en omfattende viden om hvert enkelt produkt i vores sortiment. Det gør ham i stand til at finde den løsning, der skaber mest mulig værdi for vores kunder. Han hjælper gerne med at dokumentere kundens behov over for produktionen. Gennem årene har han hjulpet forskellige typer af kunder med at finde den rette løsning, der bedst imødekommer deres specifikke behov, og han står også klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte dørløsning.

Velkommen til InduDoor, hvor vi leverer specialdøre, der matcher dine behov.

Se vores firmaprofiler på:

Se InduDoor på https://www.byggematerialer.dk

Se InduDoor på https://www.byggetidende.dk

 

 

 

Seneste nyt fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 months ago

Indudoor ApS

Godt nytår til alle 🤗 ...

Comment on Facebook

Også godt nytår til jer herfra🍾😎

View more comments

5 months ago

Indudoor ApS

Billeder fra SportnCharitys opslag ...

Image attachment

6 months ago

Indudoor ApS

Kender du følelsen af ❄kulde, træk 🌬 og ubehag 😬 i dine rum?

🍂 Vinteren nærmer sig, og det betyder ofte en kamp mod elementerne, især i erhvervslokaler. Men fortvivl ej – vi hos InduDoor ApS har de perfekte løsninger til dig.

Vores bændelgardiner er ikke blot en smart måde at afværge kulde og træk på, de er også en investering i komforten og effektiviteten i dine rum. Slip for temperaturudsving, besværlige døre og tab af varme – vores gardiner skaber en barriere mod kulden, samtidig med at de kan se stilfulde ud, være skydebar eller foldebar.

Lad os hjælpe dig med at gøre dine rum mere behagelige og energieffektive denne sæson. Kontakt os, og lad os sammen finde den bedste løsning til at holde kulden ude og komforten inde.

☎ Tlf.: 88 44 05 40
📧 e-mail post@indudoor.dk

indudoor.dk/plastik-truck-og-baendelgardin
...

6 months ago

Indudoor ApS

Specialtilpasset svingdøre til storkøkkener, resturant og vådrum. Robust, tåler vand og kan tilpasse efter behov.

#svingdør #pendeldøre #flapdøre #køkkendør #cafedør #saloondør #koøje #farver
...

Specialtilpasset svingdøre til storkøkkener, resturant og vådrum. Robust, tåler vand og kan tilpasse efter behov. 

#svingdør #pendeldøre  #flapdøre #køkkendør #cafedør #saloondør #koøje #farver

7 months ago

Indudoor ApS

Tak til Hestepension Strandgården ❤️🐴

#hest #løsdrift #hestestald #ridning #opstaldning #bændelgardiner #truckgardin #lamelgardiner #strimmelgardin #holdpåvarmen #komfort #pvcgardin
...

Comment on Facebook

Hej Mia Vibholm Baca, alle gardiner laves på mål, så priserne afhænger af bændeltype, størrelse, portmål og montagesystem. Hvis du skriver en email til post@indudoor.dk eller ringer på 88440540, beregner vi et tilbud som passer til jeres behov. Mvh. Martin fra InduDoor

Priser

View more comments

Load more