Bændelgardiner og PVC produkter

Hos Indudoor forhandler vi bændelgardiner, som byder på en lang række praktiske formål. De kan således bruges til at skærme af for kulden ved arbejde på et lager, hvor porten tit står åben, ligesom de kan afskærme en maskine, der sprøjter eller støver. Vi fører også et udvalg af PVC-ruller, som er et godt valg for dig, der gerne vil have de samme funktioner som med et bændelgardin, men som foretrækker at gøre arbejdet selv. Med vores farvede PVC-produkter er der mulighed for at sætte et kulørt præg på for eksempel baglokalet i en butik eller til kulturelle arrangementer. Derudover tilbyder vi også PVC-skæreservice, som gør det muligt at tilpasse PVC til en specifik form, til huller med fastspænding eller til udskæring af logoer.

Vi leverer bændelgardiner og PVC-produkter til alt fra små butikker hen over store fabrikker og til festivaler, og vi sætter en ære i at kunne imødekomme en bred vifte af behov. Vi har et stort udvalg af standardløsninger, men har du særlige krav, så kan vi også tilbyde at udarbejde en skræddersyet løsning til dig.

Med vores mange års erfaring i branchen kan vi hjælpe hver enkelt kunde med at få opfyldt deres behov på bedst mulig vis. Hvis du vil vide mere om vores produkter, så tag gerne kontakt til os.

  Ring til 88 440 540   

Bændelgardin og truckgardin

Bændelgardiner kan bruges i mange forskellige brancher til at adskille varme og kolde zoner, forhindre spredning af støv samt reducere støjen fra larmende maskiner. Bændlerne bliver klippet efter de valgte mål og lavet med huller, så de er nemme at montere enten i loftet eller på væggen over en dør- eller portåbning. Vi fører et stort udvalg af standardløsninger, men kan også tilbyde skræddersyede løsninger, hvis du har særlige krav. Vi kan derfor levere bændelgardiner, der matcher ethvert behov.

 Se mere om bændelgardin - Tryk her  

Bændelgardiner og truckgardin - hold på varmen

Bændler og lameller i PVC til enkel og billig rumadskillelse. Bændelgardiner kan anvendes til køle-/fryserum, lager, produktion, løsdrift og meget mere.
Bændler og lameller i PVC til enkel og billig rumadskillelse. Bændelgardiner kan anvendes til køle-/fryserum, lager, produktion, løsdrift og meget mere.
Hold på kulden eller varmen. Bændelgardin kan give store besparelser på strømregningen og give en bedre komfort, uanset om det er til et fryserum eller til et koldt lager.

Bændelgardiner og PVC bændler på rulle

PVC ruller

PVC-ruller vil på samme måde som et bændelgardin kunne bruges som afskærmning for kulde, støj eller støv. PVC-ruller udgør en smart gør-det-selv-løsning til dig, som mener, at selvgjort er velgjort. Til brug i laboratorier og datacentre kan vi tilbyde antistatisk PCV, som forhindrer statisk elektricitet, mens vi til brug i fryserum kan tilbyde polar PVC, som er ekstra blødt og fleksibelt og dermed er sikret mod stivhed og brud. Vi har også et udvalg af farvede PVC-ruller, hvis du ønsker at sætte lidt ekstra kulør på omgivelserne.

Se mere om PVC ruller - Tryk her 

Farvet PVC bændler

Farvede PVC-bændler har samme funktioner som klassiske bændler og udgør derfor en effektiv afskærmning mod kulde, lys, støj og støv. De farvede PVC-bændler kan derudover fungere som stemningsskabende elementer i kreative projekter såsom kulturbegivenheder og teaterforestillinger, ligesom de kan være med til at give lidt ekstra kulør til arbejdsmiljøet. Find den rette løsning blandt vores mange standardløsninger, eller lad os hjælpe med at skræddersy en løsning, der matcher dine behov.

Se vores farvet PVC bændler - Tryk her  

Farvet plastik og afdækning

Farvet PVC folie

Farvet PVC folie

Ud over dens praktiske funktion med at fungere som afskærmning for kulde, lys, støj eller støv, så kan farvet PVC-folie bidrage til at skabe en bestemt stemning og sætte lidt ekstra kulør på rummet i en butik eller ved en kunstudstilling. Vi tilbyder at skære den farvede PVC-folie til efter de ønskede mål, ligesom vi også kan svejse flere små stykker sammen til et stort eller svejse øjer i kanten af folien. Vi står klar med kvalificeret rådgivning, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette løsning til lige præcis dit projekt.

 Farvet PVC folie - Tryk her  

Skydebar bændelgardin

Med et skydebart bændelgardin får du effektiv afskærmning mod varme, støj, damp eller insekter, og samtidig er der mulighed for at skyde det til siden, når du ønsker at passere med noget stort, eller der bliver for varmt i lokalet. Hvis det ønskes, kan vi også stå for opmåling, komponentvalg og montage af dit skydebare bændelgardin. Vi fører et stort udvalg af standardløsninger, som giver mulighed for en masse forskellige kombinationsmuligheder. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

Skydebar bændelgardin - Tryk her
 

Skydebar PVC løsninger

Logo skabelon - SPRØJTESKABELON

PVC Udskæring og skæreservice

Hvis standardstørrelsen på PVC ikke matcher dit projekt, og det ikke er muligt at tilpasse det manuelt, så kan du gøre brug af Indudoors PVC skæreservice. Her kan vi hjælpe med at skabe den rette ramme for kreative projekter inden for kunst og kultur eller udarbejde en funktionel løsning til at skærme, beskytte eller opdele specifikke dele af et rum. Vi udarbejder en skæretegning forud for, at vi sætter arbejdet i gang, så vi dermed sikrer, at kundens krav imødekommes på bedste vis. Vi har mange års erfaring med både komplicerede og store udskæringer, og vi står klar til også at hjælpe dig.

Se vores PVC skæreservice - Tryk her
 

Sikkerhedsgardin

Bændelgardiner kan også beskytte personalet eller personer i produktionen, ved tryktanken eller steder hvor der er damp og støv i luften. Vi kan lave en løsning som passer til de fleste formål og sikre personalet, uden at det behøver at blive en kompromis med komforten for personalet. Et sikkerhedsgardin kan laves som et fastmonteret gardin eller som skydebar gardiner i et bredt udvalg af løsningsmuligheder.  InduDoor har en 2-delt skydebar og en fastmonteret løsning som passer til en standard container.

Sikkerhedsgardin - Tryk her

         Ring til 88 440 540           

Sikkerhedsgardin bændelgardin og truckgardin