Vådrumsdøre og Hygiejnedøre

Hos Indudoor producerer vi vådrumsdøre og hygiejnedøre til mange forskellige brancher. Hos Indudoor tager vi højde for, at behovene i en svømmehal ikke vil være de samme som i et storkøkken eller på en røntgenafdeling, og derfor tilbyder vi at tilpasse dørene efter den enkelte kundes behov. Disse behov bliver afklaret gennem en grundig dialog, der hjælper os med at finde frem til den helt rigtige løsning.

Vådrumsdøre og hygiejnedøre byder på mange fordele, blandt andet tåler de direkte kontakt med vand, ligesom de kan tåle daglig afvaskning og spuling. Vådrumsdøre og hygiejnedøre egner sig derfor godt til brug i miljøer, hvor der stilles særligt høje krav til rengøring, og hvor en høj grad af holdbarhed er påkrævet.

Vi forhandler vådrumsdøre fra Thermod i Sverige, som er en af de førende producenter i Skandinavien inden for lige præcis dette felt. På den måde kan vi altid sikre os, at kvaliteten er helt i top. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så tag gerne kontakt til os.

  Ring til 88 44 05 40   

Vådrumsdøre og Hygiejnedøre

Vores klassiske vådrumsdøre og hygiejnedøre egner sig godt som inderdøre til brug på toiletter, i køkkener, på lagre eller andre steder, hvor der er brug for en let dør, der skal kunne tåle direkte og hyppig kontakt med vand. Alle døre vil blive lavet på mål og kan tilpasses diverse behov, når det kommer til vinduer, låsekasse, bundstykke mm. De kan laves med både en og to fløje, så de matcher den enkelte konstruktion bedst muligt.

 1 & 2-fløjet Vådrumsdøre - Tryk her  

Fiberglasdør

EI30 (BD30) VÅDRUMSDØRE (EI₁30 / EI₂30)

Hvis der er behov for brandsikre vådrumsdøre eller hygiejnedøre, så er vores EI30 (BD30) vådrumsbranddør løsningen. Vi kan tilbyde brandsikre vådrumsdøre med både en og to fløje. Fælles for dem er, at de godkendt efter EN 13501-2 og er særdeles robuste. Denne type vådrumsdør kan spules ned dagligt og er derfor nem at holde ren. Samtidig er denne type dør brandsikker og kan derfor bidrage til et mere sikkert miljø på for eksempel hospitaler, i køkkener og på laboratorier. Vores brandøre produceres efter følgende godkendelser: 1-fløjet som EI₁30 SaS200C4 og 2-fløjet som EI₂ 30-C4.

1-fløjet EI30 Vådrumsdør - Tryk her 
 
2-fløjet EI30 Vådrumsdør - Tryk her 

EI60 (BD60) VÅDRUMSDØRE (EI260)

El2-60 (BD60) vådrumsbranddør er løsningen, når brandkonstruktionen kræver det, og døren skal kunne tåle hyppig kontakt med vand fra for eksempel en bruser samt modstå hyppig rengøring og afvaskning. Vådrumsbranddøren er fremstillet af uorganiske materialer, som gør, at vand ikke kan trænge igennem, samtidig med at den er nem at holde ren. Døren er desuden lavet med en kerne af brandsikkert materiale, som fungerer som en ekstra sikkerhed, hvis der skulle opstå brand.
  
 1-fløjet EI60 Vådrumsdør - Tryk her  

Fibergalsdøre

Glasfiberdøre og fiberglasdøre

Hygiejnedøre

Til brug på laboratorier, hospitaler og i køkkenmiljøer kan vi tilbyde hygiejnedøre, som er fremstillet af uorganiske materialer, hvilket gør, at vand ikke kan trænge igennem, ligesom konstruktionen uden kant gør, at skidt ikke kan samles, og at døren derfor er nem at holde ren. Hygiejnedøre gør det nemmere at imødekomme kravene til hygiejne i for eksempel restauranter og på laboratorier og hospitaler. Skulle du have specielle krav, så kan vi skræddersy en løsning, der matcher dine behov. Hygiejnedøre kan også laves som BD30/EI30 og BD60/EI60 hængslet døre og som skydedøre uden brandkrav.

 1- & 2-føjet Hygiejnedøre- Tryk her  

Røntgendøre

Til montering i røntgenmiljøer kan vi hos Indudoor tilbyde røntgendøre som hængslede døre eller som skydedøre. Røntgendøre har de samme gode egenskaber som vådrumsdøre og hygiejnedøre, og de er derfor nemme at holde rene, da de tåler kontakt med vand. Samtidig er de lavet med 0,5-2mm blyindsatser, som er skjult i karm og dørblad, og som beskytter personalet mod stråling fra røntgenapparatet.

Ring til os for mere information.

  Ring til 88 44 05 40   
 

Fiberglasdøre til hospital og laboratorier

Svingdøre i fiberglas og glasfiber

Svingdøre

For let og ubesværet adgang mellem to rum er vores 40mm svingdøre et godt valg, og de er derfor yderst populære til brug i kølerum, køkkener og restauranter, hvor de udgør en god hjælp i en hektisk hverdag. Svingdøren er robust, men er samtidig let at åbne, og den kan monteres på ganske kort tid. Vi kan tilbyde svingdøren med afviserbøjler, sparkeplader, håndtag og vinduer alt efter den enkelte kundes behov. Hos Indudoor er vi leveringsdygtige i døre til næsten ethvert miljø. Vi  har normalt 40 mm svingdøre uden karm på lager - ring for mere info,

1- & 2-føjet Svingdøre- Tryk her

 

Vådrumsdøre og Hygiejnedøre som skydedøre

Hos Indudoor kan vi tilbyde vådrumsdøre og hygiejnedøre som skydedøre i 40 mm eller 55 mm tykkelse. Dørene laves på mål, og vi kan derfor tilbyde skydedøre til ethvert miljø. En skydedør udgør en smart åbningsfunktion, da de let kan skubbes til siden, hvilket sikrer en effektiv godshåndtering, og den kan være til gavn på både lagre, hospitaler og i køkkener. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores skydedøre.

  Ring til 88 44 05 40   

Glasfiberdøre til vådrum

Fiberglasdøre til kølerum

Døre til køl/frys

Til brug i køle- og fryserum kan vi tilbyde robuste døre, der holder varmen ude og kulden inde. Vores døre til køl og frys er skabt til at modstå fugt og vand, og de er derfor lette at holde rene, så du kan sikre en god hygiejne. Disse døre er derfor et godt valg på hospitaler og i køkkener, hvor der er ekstra høje krav til hygiejnen. Kølerumsdøre kan laves som både enkelt- og dobbeltdør, ligesom de kan laves med et vindue af lamelglas eller med en termorude.

1- & 2-føjet døre til køl - Tryk her
 
    1-føjet døre til frys - Tryk her    

Vådrumsdøre og Hygiejnedøre - dørblad

Hos Indudoor kan vi tilbyde dørblade, som er fremstillet på mål. Dørbladene vil have en tykkelse på 40mm eller 55mm og kan anvendes på skydedøre, hængslede døre eller hvor der ellers er behov for et dørblad, som kan tåle vand. Dørbladet kan leveres med udfræsning for låsekasse og hængsler. Vores dørblade er utroligt slidstærke og kan derfor også anvendes på hospitaler samt i industrien, hvor der stilles store krav til kvaliteten på grund af den hyppige brug. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

  Ring til 88 44 05 40  

SKRIV TIL INDUDOOR

Fiberglasdøre til svømmehal og vådrum