Svingdøre

Hos InduDoor kan vi tilbyde svingdøre til en lang række forskellige formål og brancher. Vores udvalg varierer fra 5 mm til 40 mm i tykkelse alt efter, hvilken robusthed der kræves af svingdøren i det pågældende miljø. Svingdørene kan desuden fremstilles i forskellige materialer, og du har således mulighed for at vælge mellem modeller af polycarbonat, glasfiber og træ, ligesom vi også har svingdøre, som tåler et ekstremt fugtigt miljø. Fælles for alle vores svingdøre er, at de kan monteres uden karm direkte på væggen, ligesom de kan leveres med forskellige karmsystemer, alt efter hvad der foretrækkes. Herudover er der mulighed for at vælge døre i transparente materialer eller med vindue for derved at kunne få udsyn til det tilstødende lokale. Vi kan også tilbyde deko svingdøre, der kan være med til at sikre, at æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed i det pågældende rum.

Vores store udvalg af standardløsninger inden for svingdøre er med til at sikre, at vi kan tilbyde døre til næsten ethvert miljø, men skulle du have specielle krav, så kan vi imødekomme dem ved at udarbejde en specialdør, der er skræddersyet efter dine ønsker.

Vi har mange års erfaring med at imødese vores kunders behov, og vi står klar til også at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning. Så hvis du vil vide mere om vores produkter, så tag gerne kontakt til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Ring til 88 440 540   

Svingdøre til vådrum, cafe og køkken

Med svingdøre til vådrum, café og køkken får du en smart løsning, som giver let adgang mellem to rum, da døren hurtigt kan svinges op, samtidig med at den skærmer effektivt af mod kulde eller lyde fra det andet rum. Denne type svingdør er velegnet til brug i køkkener, hvor den vil udgøre en effektiv afskærmning mellem gæsterne og fugt, damp og larm fra køkkenet. Med denne type svingdør vil de ansatte nemt kunne svinge døren op, når de har hænderne fulde. Svingdøren kan også bruges i kølerum, hvor døren er i brug konstant.

 1 & 2-fløjet Vådrumsdøre - Tryk her  
 

Isoleret svingdør

Svingdøre til butik og lager

5 mm Transparente svindøre

Med transparente svingdøre får du de samme fordele som med den klassiske model, der udgør en effektiv afskærmning mod blandt andet larm, fugt og damp. Det transparente dørblad gør, at små rum virker større, ligesom det kan fungere som en ekstra tryghed, hvis en medarbejder arbejder alene i et lille rum. De transparente svingdøre kan med fordel anvendes til at adskille opvask og køkken eller vareindlevering og køkken. Denne type svingdør er også et populært valg til brug på fabrikker som adskillelse mellem lager og produktion, samt i dagligvarebutikker mellem lager og butik.

5 mm Transparent svingdør - Tryk her 
 

Deko svingdøre og 15 mm PE

Hos InduDoor har vi genfortolket den klassiske svingdør og skabt Deko svingdøren. Den er lavet af træ og med flot laminat, og den egner sig derfor godt til brug på hoteller og i receptioner, hvor en elegant finish er et must. Deko svingdøren vil sikre effektiv afskærmning mod larm fra det tilstødende rum, ligesom der er sikret nem og ubesværet adgang fra et rum til et andet. En Deko svingdør kan laves, præcis som du ønsker det, og vi kan derfor hjælpe med at skabe en dør, der passer perfekt til det øvrige miljø, eller som skiller sig ud og fungerer som fint blikfang. Skal døren tåle fugt fra et køkken eller cafe, skal den laves som en PE15 svingdør.

 Deko Svingdøre - Tryk her  
 

PE15 Svingdøre - Tryk her 

 

Den flotte svingdør til hotel, resturent og receptioner

Svingdør til cafe, restaurant og køkken. Tåler fugt og vand.

Robuste svingdøre til industri og produktion

Robust 8 mm transparent svingdør

Når der er brug for en særligt robust løsning, så er en 8 mm transparent svingdør et godt valg. Denne type svingdør er lavet med et dørblad af polycarbonat, som er både slagfast og slidstærkt. Døren har en glat overflade uden skarpe kanter, som sikrer nem rengøring og reducerer risikoen for skader på personer og varer. Denne type dør egner sig godt til industrien og andre steder, hvor der er brug for en særligt solid dør. Vi tilbyder en lang række standardløsninger, som kan bruges i mange forskellige miljøer, men har du særlige krav, så tilbyder vi også at udarbejde en skræddersyet løsning med udgangspunkt i dine behov.

 8 mm svingdør- Tryk her  
 

Robust 8 mm røgfarvet svingdør

Den røgfarvede svingdør leveres som en komplet løsning og udgør en smart afskærmningsløsning, der samtidig giver let og hurtig adgang mellem to lokaler. Denne type dør er særligt robust og egner sig derfor godt til brug i miljøer, hvor der er store krav til driftssikkerhed og holdbarhed, såsom i en produktionsvirksomhed eller på et lager. Svingdørens dørblad består af 8mm røgfarvet polycarbonat, som sikrer, at der ikke kan kigges direkte ind i et lagerrum, et baglokale eller flaskerummet i en butik. Vi tilbyder en række standardløsninger og kan også tilbyde at udarbejde en skræddersyet løsning.

 

1- & 2-føjet Svingdøre- Tryk her
 

Røgfarvet svingdøre til butik og lager

OPAL hvid svingdøre med vindue

5 mm OPAL hvid svingdør med vindue

Vores 5 mm svingdøre med vindue sikrer effektiv afskærmning mod træk og larm, samtidig med at der gives nem og hurtig adgang mellem to lokaler. Det lille vindue i døren sikrer et diskret udsyn til det tilstødende lokale. Hos InduDoor kan vi skræddersy løsninger, der er tilpasset specifikke brancher og miljøer. Denne dør kan således også laves med afviserbøjler, som kan være anvendelige, hvis der ofte køres paller og vogne gennem svingdørene. Kontakt os gerne, hvis vi skal hjælpe med at finde den helt rette svingdør til dit behov.

 

1- & 2-føjet Svingdøre- Tryk her
 

15 mm PE svingdøre

Svingdøren som tåler frost. Mange ønsker en svingdør som et alternativ til bændelgardinet ind til et fryserum. En svingdør i 15 mm Polyethylen (PE) og med robuste rustfri hængsler, tåler temperaturer ned til -30 grader og kan samtidig klare den hårde behandling i en hektisk hverdag. Udskifter du bændelgardinet med en PE svingdør, vil det være med at at give medarbejderne en hverdag med bedre komfort og formentlig øge effektivitet. Plasten er egnet til kontakt med fødevarer og er let at rengøre uden væsentlig kanter.

 

1- & 2-føjet Svingdøre- Tryk her

            Ring til 88 440 540              

 

15 mm PE svingdøre

Svingdøre til industri, produktion, fabrik, mejeri, bryggeri og fugtig miljø.